Edicions PMP

Producers Meet Producers – 4a Edició (2018)

6 d’octubre 2018.

El passat dissabte 6 d’octubre a les 10h va tenir lloc la quarta edició del PMP 2018 a la Sala Llevant 3 i 4 de l’Hotel Melià de Sitges en el marc del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya.

El programa de mentoria audiovisual Producers Meets Producers, es va celebrar un any més a Sitges en el marc del Festival Fantàstic de Catalunya, amb l’organització de Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, i amb el suport del Departament de Cultura i la Diputació de Barcelona. Aquesta 4ª edició del PMP va comptar amb la participació d’un total de vint productores consolidades i novelles.

Enguany vam celebrar un reconeixement a la tasca dels productors mentors de totes les edicions per agrair-los la seva tasca i dedicació amb l’obsequi d’un llibre de fotografies de Sitges i una ampolla de vi blanc produït a la regió.

Hem rebut un total de 21 inscripcions de productores junior per participar en el programa i 9 productors han participat de nou com a mentors.

 

Així doncs s’han establert un total de 9 parelles:

 

Arpa Films Mango Lassi Production
Black Flag Euphopria Production
Fosca Films Celofán Audiovisual
Just Films Living Library
Life and Pictures Valen Arts
Mc Guffin Producciones de La Pradera
The Partner 2014 El Desto Films
Fuera de Campo Clímax Films (ESCAC)
Ralda World Bonobo Films

 

Com ja és habitual, també es va fer un breu repàs dels casos d’èxit d’anteriors edicions del PMP: una coproducció de llargmetratge entre Life and Pictures i el seu primer júnior Beniwood està ja en fase de postproducció, el curt IP-IS, de Films de l’Orient i el júnior Ferghat ha recorregut més de 50 festivals de tot el món i el nou tàndem de Films de l’Orient amb Principal Segona Produccions ha rodat el curtmetratge “Omar” del qual vam poder veure el teaser.

 

Enguany hem incorporat diversos canvis que han afavorit el bon desenvolupament de l’activitat. Hem canviat el vermut a l’exterior per un esmorzar al llarg de tota la reunió que s’ha pogut allargar una hora i mitja més, tal com vam detectar que els participants volien.

 

A més, també hem afegit una nova manera de participació: el guanyador del Verkami en directe del Saló del Cinema i les Sèries, té com a part del premi participar en el Producers Meet Producers.

Aquesta edició, van ser seleccionades unes estudiants de l’ESCAC que van ser mentoritzades pel soci Fuera de Campo, organitzador del Saló del Cinema i les Sèries.

 

Amb rècord d’inscripcions, el PMP es consolida com a una de les activitats més potents de l’associació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *