PACrepresenta

RISKEMDIA GROUP i PAC signem un acord de col·laboració amb avantatges pels socis

15 juny 2017.

Els socis de PAC (Productors Audiovisuals de Catalunya) gaudiran d’unes condicions avantatjoses en els productes i serveis asseguradors que contractin amb RISKMEDIA GROUP en virtut de l’acord marc de col·laboració establert entre PAC i aquesta corredoria d’assegurances i reassegurances internacional especialitzada en el sector audiovisual.

Amb més de 20 anys d’experiència en el sector audiovisual, RISKMEDIA és líder a Espanya en tota la cadena de producció, disposa d’oficines pròpies a Barcelona, Madrid ,Tenerife, França, Portugal i Argentina. Forma part del líder europeu en el sector de l’entreteniment MIN (Media Insurance).

Ofereix solucions globals a les necessitats de les asseguradores d’empreses de cinematografia, animació, televisió, radio, broadcasting, publicitat, continguts a la xarxa, lloguer de material, organitzadors d’espectacles i esdeveniments i premsa i agències de notícies.

D’aquesta manera, PAC, continua negociant i obtenint condicions beneficioses pels seus associats amb proveïdors de diversos sectors d’interès per les diferents línies de negoci de les seves empreses. Així, l’acord assolit amb RISKMEDIA se suma a d’altres col·laboracions ja establertes.

 

Logo RISKMEDIA socis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *