Activitats

Vermut amb Jorge Ortiz, cap de Factual i Actualitat a #0

9 de maig 2017.

Divendres 5 de maig vam organitzar una nova edició dels vermuts de PAC amb en Jorge Ortiz (cap d’Actualitat i Factual a la cadena de Movistar+ #0). Mitjançant videos i la seva explicació va concretar les línies de coproducció.

Ortiz va començar explicant als assistents què era #0 i quin tipus de graella televisiva havien construït. Es tracta de programació molt diversa que busca atreure el màxim d’espectadors possibles. Entreteniment, pel·lícules, esports, documentals, humor…son les bases del continut de la cadena.

Tractant-se d’una nova cadena, estan sempre a la recerca de nous projectes. Treballen amb productores grans i petites, buscant en els seus projectes per crear marca i definir una mirada diferent.

Jorge Ortiz durant la seva intervenció

“#0 vol conèixer gent, productors, persones boges amb idees arriscades.”

El convidat va fer-nos un repàs dels principals programes de la cadena: Ilustres Ignorantes, Cuando ya no esté, Tabú… I ens va fer un petit avanç dels propers programes a estrenar com ara El puente, un reality concurs presentat per la Paula Vázquez

Va destacar la importància de tenir una idea molt clara i senzilla del projecte. Cal presentar-lo com una nota de premsa, que faciliti la visibilitat del projecte.

Llegir-ne més…

Articles relacionats…

 

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *