Activitats, Què fem?

Tertúlia amb Vicent Sanchís

28 de setembre 2017.

El 27 de juliol els productors de PAC i Vicent Sanchis s’han trobat al Philippines Club per parlar sobre el sector i la televisió pública catalana.

Quan TV3 va néixer era el tercer canal, junt amb les altres dues televisions públiques. No existien ni les televisions privades, ni els gegants internacionals com Netflix. Des de llavors s’han incrementat els canals amb la irrupció de la televisió privada. Però també s’han multiplicat les finestres de projecció.

L’aparició dels gegants internacionals com Nteflix o HBO ha fet trontollar l’estabilitat de la que gaudien les televisions públiques i privades en obert. L’increment de canals i l’aparició de nous productes  fan que la televisió pública necessiti una remodelació del seu model.

En l’era de la telefonia mòbil i les múltiples plataformes, com competir amb els gegants mediàtics i les televisions privades?

A aquesta situació es suma l’actual clima d’incertesa política, amb la recent anul·lació del cànon digital i la proximitat de l’1-O. En Sanchís recalcà que sense un canvi important a les bases de la televisió o perillarà la seva sostenibilitat. Els productors assistents van senyalar la necessitat que tenen de emetre els seus productes en televisió. És essencial per a la projecció internacional de l’obra, i en aquest aspecte TV3 ha estat sempre molt útil.

Trobareu l’article complert en aquest link.

 

One thought on “Tertúlia amb Vicent Sanchís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *