Activitats, Què fem?

El futur del cinema a Catalunya

29 de setembre 2017.

El proper dimarts 10 d’Octubre, al Palau Maricel de Sitges, tindrà lloc la jornada professional ‘El futur del cinema a Catalunya. Una visió per als pròxims 5 anys’. Es tracta d’una jornada per a professionals de la indústria cinematogràfica i audiovisual de Catalunya. L’objectiu és cercar una reflexió conjunta i transversal, un paradigma de futur.

La jornada es desenvoluparà en el marc del 50a edició del Sitges – Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, en col·laboració amb el Sitges Film Hub, plataforma per la promoció de la indústria cinematogràfica i altres indústries afins.

A través d’un conjunt de ponències, es presentaran els factors que es consideren determinants del Cinema a Catalunya d’aquí a 5 anys, des de l’àmbit de l’administració, la producció, la distribució i l’exhibició, entre d’altres. Una activitat amb un format transversal i innovador, que potencia la participació activa dels ponents i els assistents per concloure amb la presentació de les conclusions finals.

L’aforament és limitat i l’entrada gratuïta prèvia inscripció. La inscripció a la jornada està supeditada a la resposta d’un formulari d’inscripció que permet gestionar l’assistència preferent de professionals del sector en actiu. Podeu inscriure’us a la jornada a través d’aquest enllaç.

PROGRAMA
9.00 – 9.30h – Acreditacions a l’entrada del Saló.
9.30 – 10.00h – Benvinguda. Inauguració de la jornada.
10.00 – 13.30h – Intervenció dels ponents: “Factors determinants del cinema a Catalunya d’aquí a 5 anys. Quins i per què?”
13:30 – 14.45h – Pausa.
15.00 – 17.00h – Debat i sessió de treball. Reflexions finals i presentació de conclusions.

Durant tot el dia, acompanyant les intervencions dels ponents i el posterior debat entre els assistents, es realitzarà un pòster a temps real que sintetitza, amb dibuixos i paraules, les idees que van sorgint. Es podrà seguir en directe a través d’una pantalla LED i també es publicarà a les xarxes socials. Amb el hashtag #elfuturdelcinema la participació ja està activa.

Donarem més informació sobre els ponents a les xarxes socials de la PAC Productors Audiovisuals de Catalunya.Veure més.

Related Posts

One thought on “El futur del cinema a Catalunya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *