Activitats, Què fem?, Tàndem productores festivals

Blockchain Audiovisual i Nous Formats de tv al MeetZoom Pro 2019

29 novembre 2019

Conjuntament amb el Zoom Festival i el Clúster Audiovisual de Catalunya van coorganitzar una jornada professional al MeetZoom Pro: per parlar sobre Blockchain Audiovisual i sobre Nous Formats de TV. Aquesta Jornada s’acull al tàndem d’acció que fem les productores i els festivals de territori.

La jornada va tenir com a propòsit mostrar el possible futur per on s’endinsa l’audiovisual i les noves possibilitats que poden sorgir al mitjà.

La primera part va ser la conferència del Blockchain Audiovisual, “Anàlisi i reflexió a conseqüència de l’aplicació del Blockchain Media en les indústries audiovisuals”. El Blockchain és un sistema d’informació en cadenes de blocs que està revolucionant la indústria del cinema i l’audiovisual. Moltes empreses l’han començat a incorporar amb la finalitat d’eliminar intermediaris en la indústria i aprofitar els seus avantatges.

Va anar a càrrec de Covadonga Fernàndez, Plácido Tenedor i Jordi Gilabert, amb la moderació de Quino Fernández.

La segona part de l’activitat va ser un networking a càrrec de diferents professionals que van explicar la seva experiència respecte als Nous Formats de TV i les noves oportunitats de negoci que estan sorgint.

Entre els professionals hi havia: Ben Gale, Alberto Fernández, María López, Teresa Ibáñez, Begoña Atin i Jorge Ortiz, que van poder intercanviar experiències i opinions amb la resta d’assistents a l’activitat.

Tot plegat va ser una acció sostenible on se’ls va traslladar a tots els assistents en autocar des de Barcelona creant interrelacions i enfortint la xarxa audiovisual del territori.

Aquí es pot trobar un vídeo del resum de la jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *