Casos d'èxit, Edicions PMP, FrameFriday

Un #FrameFriday que és cas d’èxit del PMP: ‘Work it class’!

Divendres, 14 d’octubre del 2022

‘Work it class!’ és un projecte molt especial, ja que és el darrer fruit d’una relació continuada de col·laboració que neix el 2015, a la primera edició del Producers Meet Producers (PMP). Després de la mentoria entre Films de l’Orient i Fergaht, produeixen junts el curtmetratge ‘IP-IS , qui paga mana’ dirigit per Pol Diggler (Fergaht) i mentoritzat per Sandra Forn (Films de l’Orient). El curt es va estrenar en sales a Barcelona i en diversos festivals com a Los Angeles CineFest o el Festival Internacional de Cinema de Cerdanya. Va ser cas d’èxit del Producers Meet Producers (PMP) l’any 2018. Aquesta col·laboració entre Pol Diggler i Sandra Forn ha transcendit el mateix PMP, ja que han seguit tots aquests anys en contacte i treballant plegats.

‘Work it Class!’ és la segona, però no la darrera producció entre Films i Fergaht. En els seus primers 7 mesos de pas per festivals, ja ha obtingut més de 100 seleccions i 40 premis, inclosos 8 festivals qualificadors de Goya i un d’Oscars.

Us deixem amb la sinopsis:

Durante una elegante fiesta de Nochevieja, dos bailarines intentarán burlarse del público de clase alta cambiando la canción de su actuación.


Comunicación en castellano

Viernes, 14 de octubre de 2022

‘Work it class!’ es un proyecto muy especial, ya que es el último fruto de una relación continuada de colaboración que nace en 2015, en la primera edición del Producers Meet Producers (PMP). Tras la mentoría entre Films de l’Orient y Fergaht, producen juntos el cortometraje ‘IP-IS , quien paga manda‘ dirigido por Pol Diggler (Fergaht) y mentorizado por Sandra Forn (Films de l’Orient). El corto se estrenó en salas en Barcelona y en varios festivales como Los Angeles CineFest o el Festival Internacional de Cine de Cerdanya. Fue caso de éxito del Producers Meet Producers (PMP) en 2018. Esta colaboración entre Pol Diggler y Sandra Forn ha trascendido al propio PMP, ya que han seguido todos estos años en contacto y trabajando juntos.

‘Work it Class!’ es la segunda, pero no la última producción entre Films y Fergaht. En sus primeros 7 meses de paso por festivales, ya ha obtenido más de 100 selecciones y 40 premios, incluidos 8 festivales calificadores de Goya y uno de Oscar.

Os dejamos con la sinopsis:

Durante una elegante fiesta de Nochevieja, dos bailarinas intentarán burlarse del público de clase alta cambiando la canción de su actuación.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *