Activitats

2a jornada del curs d’estiu Els Juliols a la UB amb la col·laboració de PAC

20 de juliol 2022,

El passat 12 de juliol es va realitzar la segona jornada del curs d’estiu La Producció: l’art de produïr una pel·lícula, en l’espai IL3 de la UB, dins del marc de Els Juliols de la UB. La Fundació Aula de Cine Col·lecció Jaume M. Queraltó, patrocinadora del curs va comptar amb la col·laboració de Productors Audiovisuals de Catalunya, que va portar a tres productores sòcies per com a ponents en aquests cursos: David Aymerich (Ayhe Productions) , Anna Moragriega (Pausa Dramàtica S.L) y Sebas Mery (Life & Pictures).

L’Anna i el David van explicar, alternant les seves intervencions, la seva trajectoria professional i els seus inicis en la producció audiovisual per tal que servis com a guia per als alumnes dels cursos de la UB.

Amdós van parlar de la producció des de la seva experiència personal . Van plantejar preguntes importants en el procés creatiu de la producció, com: Quan s’ha de crear una productora?, i Com es gestiona? Aquestes i altres questions rellevants van ser comentades ampliament per tal d’aportar coneixements als alumnes que s’han apuntat a aquestes formacions. La sessió estava encarada a donar les primeres pinzellades en el món de la producció.

Sebas Mery va ser l’encarregat de tancar la sessió parlant del paper del productor creatiu, la gestió del talent, la gestió de restriccions, dels mitjans de finançament, la optimització dels procesos del producte, la gestió de l’explotació, del negoci i les oportunitats en temps cambiants.  En Sebas va destacar el procés de desenvolupament  del projecte posant el foco en els creadors: els guionistes, directors, i el recorregut necessari per aixecar projectes, el circuit de festivals, laboratoris i pitchings. Va mencionar el laboratori PMP organitzat per PAC, una trobada anual entre productores consolidades i productores emergents.

Llegeix la notícia  complerta 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *