Casos d'èxit

CAS PMP 2022 – Pol Diggler (Fergaht Productions) + Sandra Forn (Films de l’Orient) , WORK IT CLASS!! (Curtmetratge)

25 octubre 2022,

En la darrera edició del Producers Meet Producers vam tenir l’oportunitat de presentar quatre Casos PMP, fruit de les sessions de mentories i consultories entre productors emergents i consolidats, que van coincidir en anteriors edicions. Aquests Casos PMP reafirmen la importància d’aquesta incubadora per a productores de nova creació. Ja són molts els projectes que han passat per el PMP i que han aconseguit produir-se exitosament.

Work it Class! un curtmetratge dirigit Pol Diggler, va ser presentat com a Cas PMP en la 8ena edició del Producers Meet Producers.

Work it class! és un projecte molt especial, ja que és el darrer fruit d’una relació continuada de col·laboració que neix al 2015, a la primera edició del Producers Meet Producers (PMP) . Després de la mentoria entre Films de l’Orient i Fergaht, produeixen junts  el curtmetratge “IP-IS , qui paga mana” dirigit per Pol Diggler (Fergaht Productions) i mentoritzat per Sandra Forn (Films de l’Orient) . El curt es va estrenar en sales a Barcelona i en diversos festivals com a Los Angeles CineFest o el Festival Internacional de Cinema de Cerdanya. Va ser cas d’èxit del Producers Meet Producers (PMP) l’any 2018. Aquesta col·laboració entre Pol Diggler i Sandra Forn ha trascendit el propi PMP, ja que han seguit  tots aquests anys en contacte i treballant plegats.

Work it Class!,és la segona, però no la darrera producció entre Films de l’Orient i Fergaht.  En els seus primers 7 mesos de pas per festivals, ja ha obtingut més de 100 seleccions i 40 premis, incloent 8 festivals qualificadors de Goya i un d’Oscars.

 

“Ens vam presentar en la primera edició del PMP fa vuit anys, que ens va portar a fer un curtmetratge conjunt i durant el temps hem mantingut el contacte i constantment ens hem donat suport. Ara ja ens hem bolcat a fer el tercer curtmetratge junts i la primera pel·lícula. Realment el que és el mentoring ha estat molt fructífer ho recomano al 100%.”

Pol Digger

“És una activitat molt recomanable per a gent que estigui o vulgui començar i en el meu cas també és interessant des de la vessant de l’aportació de coses noves, és un win-win per totes dues bandes.”

Sandra Forn


En esta última edición del Producers Meet Producers, tuvimos la oportunidad de presentar cuatro Casos PMP, fruto de las sesiones de mentorías y consultorías entre productores emergentes y consolidados, que coincidieron en las anteriores ediciones. Estos Casos PMP reafirman la importancia de esta incubadora para productoras de nueva creación. Ya son muchos los proyectos que han pasado por el PMP y que han conseguido producirse exitosamente.

Work it Class!, un cortometraje dirigido por Pol Diggler,  fue presentada como Caso PMP en la 8ª edición del Producers Meet Producers.

Work it Class! es un proyecto muy especial ya que es el último fruto de una relación continuada de colaboración que nace en 2015, en la primera edición del Producers Meet Producers (PMP). Después de la mentoría entre Films de l’Orient i Ferghat, producen juntos el cortometraje IP-IS , qui paga mana

dirigido por Pol Diggler (Fergaht Productions) i mentorizado por Sandra Forn (Films de l’Orient). El corto se estrenó en salas de Barcelona y en distintos festivales como el Los Angeles CineFest o el Festival Internacional de Cinema de Cerdanya. Fue caso de éxito del Producers Meet Producers (PMP) el año 2018. Esta colaboración entre Pol Diggler y Sandra Forn ha trascendido el propio PMP , ya que han continuado, a lo largo de estos años, manteniendo el contacto y trabajando juntos.

Work it Class! es la segunda, pero no la última producción entre Films de l’Orient y Ferghat. En sus primeros 7 meses de paso por festivales, ya han obtenido más de 100 selecciones y 40 premios, incluyendo 8 festivales calificadores de Goya y uno de Oscars.

 

“Ens vam presentar en la primera edició del PMP fa vuit anys, que ens va portar a fer un curtmetratge conjunt, i durant el temps hem mantingut el contacte i constantment ens hem donat suport. Ara ja ens hem bolcat a fer el tercer curtmetratge junts i la primera pel·lícula. Realment el que és el mentoring ha estat molt fructífer ho recomano al 100%.”

Pol Digger

“És una activitat molt recomanable per a gent que estigui o vulgui començar i en el meu cas també és interessant des de la vessant de l’aportació de coses noves, és un win-win per totes dues bandes.”

Sandra Forn

“IP-IS. Qui paga mana”

Un #FrameFriday que és cas d’èxit del PMP: ‘Work it class’!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *