PACrepresenta

CREAMEDIA 2022 – Inscripcions Obertes!

2 de febrer 2022.

Barcelona Activa, el Servei de Desenvolupament empresarial del ICEC i la Fundació Catalunya Cultura, amb la col·laboració de Productores Audiovisuals de Catalunya, Fundació Carulla i l’ESCAC, llencen plegades una nova edició del programa de suport a projectes d’emprenedoria de les indústries creatives i culturals.

El Creamedia és un programa creat per donar suport a la creació d’empreses a l’industria creativa. 

El programa està dissenyat com un itinerari a mida de les  necessitats de les persones emprenedores, combinant sessions grupals on es treballa de manera conjunta totes les fases del procés emprenedor i sessions individuals, on es pot aprofundir en cadascun dels projectes d’una manera personal a traves de tutors i assessorament de persones expertes en el sector. 

El programa comptarà d’un espai de treball a Almogàvers Business Factory per les persones participants. 

El període d’inscripció estarà obert del 17 de gener al 13 de febrer. Els seleccionats seran citats per realitzar una entrevista i explicar el seu projecte amb més detall. 

Podeu enviar les vostres candidatures en el següent enllaç:

https://emprenedoria.barcelonactiva.cat/ca/programa-creamedia-audiovisual

Creamedia és un programa de suport a projectes emprenedors dividit en quatre mòduls que es van alternant per tal que les persones participants puguin validar el seu projecte i crear un full de ruta que els guiï en la posada en marxa de la seva empresa.

  • La primera fase (Bootcamp) tindrà una durada de cinc dies i es treballarà per definir i validar el model de negoci així com millorar les habilitats emprenedores de les persones participants.
  • La segona fase (Programa) consisteix en la incubació del projecte durant 6 mesos, on es disposarà d’un espai de treball gratuït. Les persones participants també rebran assessorament personalitzat, realitzaran tallers pràctics (workshops) i participaran de manera activa en una comunitat emprenedora on es desenvoluparan activitats per fomentar sinergies i cooperació amb l’objectiu de madurar i enriquir els projectes.
  • Per finalitzar el programa es farà un “Demo Day”, on els projectes es presentaran davant d’un jurat format per persones expertes externes i per les entitats promotores, i on el millor projecte obtindrà un premi de 5.000 €.

Tota la informació i el formulari d’inscripció ho trobareu en aquest enllaç

 

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *