El Valor de les sòcies, FrameFriday

#FrameFriday – Bye bye boy

Aquest divendres 26 d’agost, l’últim del mes, us parlem d’un nou projecte de la nostra sòcia Benecé Produccions que, actualment, està en postproducció. Es tracta de ‘Bye bye boy‘: un curt de ficció dirigit pel jove Iñaki Mur i protagonitzat per Sonia Almarcha, Álvaro Larrán, Roger Vilà, Francesc Orella i Marta Millà.

La seva estrena està prevista per aquesta tardor. Mentrestant, us deixem amb la sinopsi i imatges del rodatge:

L’Enzo és un jove universitari, artista homosexual de família acomodada que renega de les seves arrels i la burgesia en què s’ha criat. La Chantal és la seva mare, una dona de 50 anys acabada de divorciar i amb problemes econòmics que veu com la seva vida fa un gir inesperat i se sent sola i perduda. Dues realitats urbanes, que en un context rural en què el soroll de la ciutat no arriba, es donen l’espai per evidenciar un xoc de realitats i un canvi de patró en el vincle que fins ara compartien. Aquest canvi s’ha provat com a innegable. Un profund dolor es manifesta en tots dos.

El rebuig a una estructura familiar i a la pressió per encaixar en una projecció parental per part d’ell. Una sensació de solitud, abandonament i temor a la vellesa per part d’ella.

– Ell: Per què haig de ser el que s’espera de mi? Per què sento ofec quan intento abraçar el meu passat? Per què em sento esclau i no puc ser lliure?
-Ella: Què faré ara? Marxarà el dolor que sento dins? Em voldrà algú sola i vella? M’acostumaré al fet que el cos se’m panseixi? Qui em cuidarà?

Tots dos personatges hauran de trobar el lloc des del qual abraçar la maduresa. El lloc des del qual acomiadar al nen. Un lloc imperfecte, però seu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *