FrameFriday

#FrameFriday – Historias para no contar

Divendres, 9 de setembre del 2022

Aquests dies la nostra sòcia Imposible Films està presentant al Toronto International Film Festival la seva última producció ‘Historias para no contar’ de Cesc Gay.

Després de l’èxit ‘Sentimental’, el director presenta la seva nova comèdia, que compta amb un repartiment estel·lar compost per Antonio De la Torre, Maribel Verdú, Jose Coronado, Quim Gutiérrez, Anna Castell, Javier Rey, Verònica Echegui, Alex Brendemühl, María León, Chino Darín, Brays Efe, Alexandra Jiménez, Nora Navas, Alejandra Onieva i Eva Reyes.

‘Historias para no contar’ es una comèdia coral de cinc relats. En paraules de Gay estan “centrats a la vida sentimental dels nostres protagonistes i comptats amb molta acció i ritme en un to i un humor molt àcid com el mateix títol ja insinua”. Encara que “en totes les meves pel·lícules els homes són els protagonistes, aquesta vegada a ‘Historias para no contar’ m’atreveixo a que elles també ho siguin, encara que la meva mirada sempre va dirigida cap a ells i, és clar, a la seva patètica incapacitat per afrontar els seus emocions”.

Us deixem la sinopsi a continuació i us animem a anar-la a veure al cinema quan s’estreni aquest 25 de novembre!

En clau de comèdia, ‘Historias para no contar’ narra situacions en què ens podem reconèixer i que preferiríem no explicar o fins i tot oblidar. Trobades inesperades, moments ridículs o decisions absurdes… Cinc històries amb una mirada àcida i compassiva per la incapacitat per governar les nostres pròpies emocions.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *