FrameFriday

#FrameFriday – Upon Entry

#ElValordelesSòcies

Divendres, 21 d’abril 2023,

‘Upon Entry’ és una producció de Zabriskie Films, juntament amb Basque Films i Sygnatia, amb el suport de l’ICEC, la Comunitat de Madrid, el Govern Basc, el programa MEDIA i la participació de Televisió de Catalunya. La pel·lícula ha estat produïda per Carles Torras, Carlos Juárez, Xosé Zapata, Sergio Adrià i Alba Sotorra.

El film dirigit per Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez està realitzant un recorregut pels festivals digne d’esmena.  El passat 17 de març ‘Upon Entry’ gaudia de la seva estrena nacional a la secció oficial de la 26ena edició del Festival de Màlaga, on a més, Alberto Ammann va recollir la BIZNAGA de plata a la millor interpretació masculina.

Aquest no és l’únic guardó que ‘Upon Entry’ ha aixecat durant el seu pas per festivals.  El film va aconseguir el Premi Crítica “Mustapha Mesnaoui” en el Festival de Cine Mediterraneo de Tetúan (Marroc).  També va guanyar a Millor Pel·lícula (Golden Royal Bengal Award for Best Film) en el Kolkalta International Film Festival, on va poder gaudir de la seva estrena asiàtica. Recentment, ha guanyat el Premi del Públic i el Premi Police en la present edició del Reims Polar, festival especialitzat al thriller policíac, a Reims, França.

La seva estrena mundial es va realitzar el 20 de novembre de 2022, en el marc de la Secció First Feature del Tallin Black Nights Film Festival (Estonia); on es va apoderar del prestigiós Premi FIPRESCI de la crítica.

A més, el darrer film de Zabriskie Films va comptar amb una nominació a la Secció Oficial Jimmy Sierra en el Festival de Cine Global de Santo Domingo (República Dominicana) i es va estrenar als Estats Units, en la Secció Narrative Spotlight del Festival South by Southwest (SXSW).

A tots aquests èxits cal sumar els guardons que s’ha endut l’altra pel·lícula de Zabriskie Films, ‘Beach House’ que també està realitzant un gran recorregut pels festivals nacionals i internacionals.

Des de PAC donem l’enhorabona a la productora sòcia Zabriskie Films així com celebrem els èxits de les nostres productores associades.

Artícles relacionats

“Beach House”, una producció de Zabriskie Films, ha sigut premiada al Mammoth Film Festival

Presència PAC al Festival de Màlaga 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Estrena USA: Secció Narrative Spotlight Festival South by Southwest (SXSW) – 10 i 18 de març

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *