Activitats, Formacions Productors

PAC a la universitat – Queen Kong – Films de l’Orient – UIC

Dimarts, 25 d’abril 2023,

PAC A LA UNIVERSITAT és un projecte que té com a objectiu formar i informar la pròxima generació de productors audiovisuals. Mitjançant aquest seminari es  genera una oportunitat única per als estudiants de primer curs d’Estructura del Sistema Audiovisual de la UIC per aprendre de professionals de la indústria i preparar-se per al futur. 

La setmana passada els socis Jordi Rediu (Queen Kong Pictures) i Sandra Forn (Films de l’Orient) van oferir un seminari als alumnes de Primer d’Estructura del Sistema Audiovisual, impartit per Francesc Robert de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) 📍, organitzat per Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC).  El seminari se centra en el paper i la tasca del/a productor/a audiovisual creatiu/va independent dins la indústria actual, oferint als alumnes una visió profunda sobre les seves responsabilitats.

 

L’escriptor necessita una ploma, el pintor un pinzell, i el cineasta, tot un exèrcitOrson Wells

 

Des de la PAC creiem que és de vital importància treballar amb les generacions més joves, perquè puguin tenir el màxim d’eines al seu abast a l’hora d’encarar el panorama professional.

En aquest sentit, les sòcies van compartir les seves experiències i coneixements de les diferents etapes que envolten la producció d’un projecte audiovisual: des dels aspectes financers fins als creatius.

 

El cinema és un negoci creatiuDavid O’Selznick

 

 

 

El que em fa diferent d’altres productors és que a mi m’interessen els mils i mils de detalls que tenen a veure amb una pel·lícula. És la suma de totes aquestes coses les que fa gran o destrueixen una pel·lícula… Com jo ho veig, la meva feina és ser responsable de totDavid O’Selznick

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Articles relacionats

PAC a la Universitat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *