Activitats, Formacions Productors, Tàndem productores festivals

El Blockchain i NFTs a l’audiovisual com no l’havies entès mai. PAC+CLUSTER+ZOOM

28 novembre 2022,

El passat  25 de novembre, PAC el Zoom Festival, i el Clúster Audiovisual de Catalunya, vam oferir per quart any consecutiu  una formació sobre el Blockchain en els Cinemes Girona.

El Blockchain i NFTs a l’audiovisual com no l’havies entès mai, a càrrec de Carles Gómara del departament d’estratègia empresarial ACCIÓ.

Últimament tothom parla d’un tipus de Base de Dades molt especial I molt segura. Es diu BLOCKCHAIN I les seves característiques fan que sigui IMPOSSIBLE que els Hackers modifiquin la seva informació

La segona característica més important de Blockchain és que és de Open source (codi obert). Això vol dir que podeu ajustar o modificar el codi de Blockchain per adaptar-lo millor a les vostres necessitats.“

Posteriorment va tenir lloc el consegüent networking entre els assistents a la formació, que també va servir per a consultar i resoldre els dubtes amb Carles Gómara,  sorgits durant la sessió.

En blockchain només es pot crear informació i llegirla. No es pot ni editar ni esborrar. La informació queda per sempre

 

Blockchain significa que cada cop que afegim informació, haurem de crear un block nou. Això genera seguretat ja que protegeix millor la informació.

Recupera la formació sobre NFTs i Blockchain de Carles Gómara al mateix Zoom Igualada, l’any 2021.

Llegeix la notícia aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *