Tàndem productores festivals

Cerdanya Film Festival 2023 + PAC: Jornades professionals Congrés Transfronterer

5 de setembre 2023,

El segon Congrés transfronterer de l’audiovisual del Pirineu, que s’ha celebrat el primer cap de setmana d’agost a Puigcerdà en el marc de la 14a edició del Cerdanya Film Festival (CFF), ha reunit 200 professionals del sector d’Espanya, França i Andorra. El programa ha inclòs ponències i col·loquis, i ha tingut com a eixos temàtics la coproducció minoritària transfronterera i els rodatges en espais protegits del Pirineu.

El congrés s’ha complementat amb un programa de pitch de nous projectes, que compta amb el suport de PAC,  on han participat més d’una vintena de professionals; i focus groups (grups de discussió i networking amb persones del sector o persones complementàries) organitzats de la mà d’Incoproduction, Match & Meet. Entre els professionals que han participat es trobaven els associats Norbert Llaràs (Alhena Production)i Sebas Mery (Life & Pictures).

A més, durant l’acte s’ha presentat com a cas d’èxit la productora sòcia ‘The South Project”, una productora col·lectiva impulsada per cineastes joves i disruptius que aposten pel cinema ètic i amb una mirada inclusiva .

 

Notícies relacionades:

PAC a les Jornades Professionals del Cerdanya Film Festival

Entrevista a Leonor Abreu i Camila Montaldo (The South Project)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *