Activitats, Què fem?, sostenible

R4 Films: Exemple bones pràctiques

7 d’octubre 2020.

L’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), a través del Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), va organitzar una jornada de presentació de l’estudi: Lideratge mediambiental en el sector cultural i creatiu català, impulsat pel CoNCA – Consell Nacional de la Cultura i de les Arts.

Com a resultat de la nostra tasca dins del grup R4Films (Suncine – CFF- OPA i PAC), vam formar part de la presentació de l’estudi com a exemple de bones pràctiques. Per la importància que dins el  sector audiovisual entitats diferents, com les nostres, treballin en coordinació i de forma transversal per millorar aspectes latents en el sector.

En aquest cas Joan Corbella de l’OPA va ser  el portaveu de R4Films. Amb una exposció de 5-10 minuts on va  explicar el recorregut del grup de treball, les bones pràctiques i algunes conclusions que es van extreure del think thank de la jornada pionera que vam fer al Suncine 2019.

? Us podeu descarregar aqui la presentació R4Films

? a Publicacions us podeu descarregar el respositori que ha fet R4films sobre accions fetes sobre sostenibilitat (2017-2020)

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *