Tertúlia amb la Mabel Klimt
PACrepresenta

Tertúlia amb Mabel Klimt

23 febrer 2017.

Llicenciada en Dret amb menció Cum Laude i Màster en Cinema, Televisió i Mitjans Interactius, Mabel és especialista en Dret Audiovisual, Propietat intel·lectual i Propietat industrial i Noves Tecnologies. Aquestes àrees ha desenvolupat la seva trajectòria professional en diferents firmes en què ha treballat com a sòcia durant més de 15 anys.

Mabel Klimt posseeix una dilatada experiència en l’assessorament integral de la producció audiovisual, principalment en cinema, televisió i animació, i ha treballat per a un gran nombre de companyies nacionals i estrangeres oferint suport jurídic en matèria de contractació, subvencions, gestió de patrocinadors i publicitat , gestió de reclamacions de consum, assegurances, llicències i autoritzacions administratives, drets d’imatge o llicències i cessions de drets amb contingut nacional i internacional, entre d’altres.

També disposa d’una llarga trajectòria en assessorament en matèria de protecció de dades de caràcter personal, així com en l’àmbit d’Internet i Noves Tecnologies (transferència de dominis web, contractació per a suport tècnic a internet)

Mabel Klimt és, a més, secretària general de la Confederación de Asociaciones y Federaciones de Producción Audiovisual d’Espanya (FAPAE) i conferenciant habitual en jornades i seminaris, a més d’haver estat professora del Màster de Producció Audiovisual de la Universitat d’Alcalá d’Henares.

En ocasió de la nova normativa del ICAA en quant a subvencions i ajudes per a la producció d’obres audiovisuals, vindrà a PACA a fer una xerrada sobre les problemàtiques que plantejen aquests canvis.

Llegir-ne més…

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *