Publicacions

Presentació a Barcelona: ” Guía Contable y Fiscal de la Industria del Cine y Audiovisual”

14 març 2017.

Dilluns 13 de març s’ha presentat a l’auditori de PIMEC la Guía Contable y Fiscal de la Industria del Cine y Audiovisual  escrita per José Manuel Lizanda. L’acte s’ha obert amb els parlaments de José Maria Gimeno, vicepresident de PIMEC, i Xavier Atance, vicepresident de PAC.  La convocatòria ha despertat un gran interès atesa la gran afluència de públic assistent a la sala.

 La Guia és un manual pràctic imprescindible que aglutina tota la informació necessària per conèixer la legislació vigent (normativa, resolucions. Sentències…) i com aplicar-la correctament.

Aporta com a novetat tot tipus d’exemples reals de com les empreses del sector han dut la bona pràctica en el compliment de les obligacions fiscals.

 

Captura de pantalla 2017-03-14 a las 13.41.57

 

És una eficaç eina de consulta, clara i útil que explica el tractament comptable del cinema. Pretén analitzar els criteris i les especialitats fiscals del sector principalment producció i distribució.

Atès que tenen molts elements en comú amb les productores cinematogràfiques, el llibre també és útil per a les productores audiovisuals que realitzen altres tipus de producció com spots publicitaris o sèries per TV per encàrrec.

 

Analitza en detall els incentius fiscals,  les AIEs així com els avantatges fiscals de les produccions realitzades a Canàries. L’autor ha inclòs un petit apartat de regulació laboral dels participants en les produccions cinematogràfiques.
El proper dia 21 de març es farà la presentació de la guia dintre del marc del “Festival de Málaga”

Related Posts

One thought on “Presentació a Barcelona: ” Guía Contable y Fiscal de la Industria del Cine y Audiovisual”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *