El Valor de les sòcies

‘Callback’ guanya la Biznaga d’Or i els premis a millor actor i guió

2 de maig 2016.

El quart llargmetratge de Carles Torras s’emporta el màxim guardó del certamen, junt amb dos Biznagas de Plata a millor actor (Martín Bacigalupo) i millor guió.

El 19è Festival de Málaga de Cine Español ha atorgat la Biznaga d’ Or a la millor pel·lícula a ‘Callback’ de Carles Torras, presentada el passat dimecres 27 d’abril amb una excel·lent rebuda del públic i de la premsa. Es tracta d’un thriller psicològic rodat als carrers de Nova York que retrata el cantó més fosc de l’anomenat “Somni Americà” i que ha comptat amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i de Televisió de Catalunya.

Tanmateix, el jurat ha distingit amb la Biznaga de Plata a millor actor al xilè Martín Bacigalupo, per la seva interpretació sota la incòmoda pell d’en Larry, l’inquietant i pertorbador protagonista del film: un fervent cristià evangèlic que treballa com a mosso de mudances i la gran aspiració del qual és convertir-se en actor professional d’anuncis publicitaris. Una història, escrita entre Torras i Bacigalupo, la qual també ha estat mereixedora de la Biznaga de Plata a millor guió.

Amb aquests tres guardons Carles Torras consolida la seva trajectòria com a director i productor independent al capdavant de la seva companyia Zabriskie Films, també a càrrec de la distribució de la cinta què, prèviament a la seva estrena en cinemes, prosseguirà el seu camí en diversos festivals internacionals.

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *