El Valor de les sòcies

‘LESA HUMANITAT’ nou documental distribuït per Segarra Films.

14 de desembre 2017.

‘Lesa Humanitat’, NOU DOCUMENTAL distribuït per Segarra Films

Un altre èxit de distribució pel soci, Segarra Films. Estrena ‘LESA HUMANITAT’, un documental històric que dóna veu a les víctimes del franquisme.

Dimarts 19 de desembre a les 20:30, s’estrena ‘LESA HUMANITAT’ als Cinemes Comèdia. El documental està dirigit pel cineasta Héctor Faver i distribuït pel nostre soci Segarra Films – Distribució. En l’estrena, estarà present el mateix director i altres membres de l’equip per participar en el cinefòrum amb els assistents.

Els dies 20 i 21 de desembre a les 20:20h també es projectarà el documental als mateixos Cinemes Comèdia. A Madrid, es projectarà el dijous 21 de desembre a les 20:00h, als Cines Yelmo Ideal.

‘LESA HUMANITAT’, és un gran documental històric que dóna veu i visibilitat a les víctimes del franquisme que han patit la indiferència de gran part de la societat espanyola. Es reflexiona sobre la necessitat d’una jurisdicció universal i analitza per què a Espanya encara hi ha fets sense resoldre i víctimes oblidades de la Guerra Civil.

El documental és un viatge que comença a la Guerra Civil espanyola, passant per les diferents etapes (franquisme, postguerra, transició…) fins a arribar als nostres dies. La veu en off de l’Eduard Fernández, és el fil conductor que a través d’imatges d’arxiu històric i altres més modernes, desvetlla el seguit de veus que col·laboren i es compenetren per mostrar a l’espectador una realitat que aplega totes les sensibilitats, totes les postures implicades en la recuperació d’aquesta memòria: metges forenses, exiliats polítics, familiars de les víctimes, historiadors, jutges, advocats, etc.

‘LESA HUMANITAT’ descobreix el que s’ha silenciat al llarg de molts anys, tot allò que els testimonis que hi participen mai han pogut expressar i reivindicar. Una mirada sobre el passat, un documental que sense dubte, és una peça històrica indispensable perquè les noves generacions coneguin la veritat d’una part de la història espanyola.

SEGARRA FILMS – DISTRIBUCIÓ

Segarra Films és una productora independent de Barcelona i és soci de PAC (Productors Audiovisuals de Catalunya). Treballen en totes les fases de producció, participant des del desenvolupament a la distribució per garantir l’èxit de cada pel·lícula, el seu recorregut i la permanència en el mercat audiovisual.

DIRIGIT PER HÉCTOR FAVER

El director Héctor Faver, ha sigut director i professor durant 28 anys en el Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC). Te una amplia experiencia en escriure i dirigir sobre les dictadures que han succeït en diferents parts del món. Al 1991 va començar amb ‘La Memoria de l’aigua’, a l’any 2000 va continuar amb ‘Innovació’ i ha dia d’avui presenta ‘LESA HUMANITAT’, distribuït pel nostre soci Segarra Films – distirbució. Descobreix més sobre el director amb l’entrevista de ‘No Solo Cine’. Llegir entrevista.

NARRADOR (VEU EN OFF) EDUARD FERNÀNDEZ

L’omnipresent veu en off d’Eduard Fernández és el fil conductor i el narrador que desvetlla aquesta mirada que es vol mostrar amb ‘LESA HUMANITAT’. L’Eduard, també actor, és guanyador de dos premis Goya, tres premis Gaudí, tres Biznagas de Plata i una Concha de Plata.

PRODUCTORA VARGTIMMEN FILMS

‘LESA HUMANITAT’ ha estat la primera producció de VARGTIMMEN FILMS, productora independent de nova creació (2017) que vol treballar continguts de caire social. La seva filosofía és donar resposta a les demandes socials i proposar audiovisuals que siguin un reflex fidel de la realtat i recullin la veu del carrer.

Actualment, la productora també treballa en la web-sèrie ‘LES HORES DECISIVES’ que tracta sobre el final del ‘Procès‘, amb la intervenció dels seus principals protagonistes.

Veure més sobre VARTIGMMEN FILMS’.

Related Posts

One thought on “‘LESA HUMANITAT’ nou documental distribuït per Segarra Films.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *