El Valor de les sòcies

ESCALA 1:5, un èxit d’estrena.

19 de desembre 2017.

15-L. FILMS ESTRENA ‘ESCALA 1:5’

El passat 14 de desembre als Cinemes Girona, la productora associada 15-L. FILMS va omplir la sala amb l’estrena de ‘ESCALA 1:5’.

‘ESCALA 1:5’ és la sèrie documental que tracta sobre els processos de creació amb Flores & Prats, estudi d’arquitectura. És una producció destinada al ‘branded content’ que ha aconseguit captar l’atenció d’altres sectors culturals com el cinema.

Antoni Miralda i Curro ClaretLa sèrie documental consta de 5 capítols de 10 minuts, protagonitzada pels arquitectes Flores & Prats que parlen sobre els diferents processos de creació. 

 

També hi participen altres creadors i artistes reconeguts com Curro Claret, Antoni Miralda, Soraya Smithson, Toni Casares i Sergi Belbel.

El documental és un gènere que ha incrementat la seva popularitat gràcies a les xarxes socials. Per això, per a les marques, es tracta d’una nova via de crear continguts propis de qualitat. ‘ESCALA 1:5’ es podrà trobar en plataformes especialitzades i a través d’un canal propi.

La sèrie ha estat dirigida per Albert Badia i Patricia Tamayo, compten amb la col·laboració de la Sala Beckett. La banda sonora és de Maria Arnal i Marcel Bagés.

15-L. FILMS

15-L. FILMS, és una de les productores independents de Barcelona associades a PAC. Està especialitzada en branded content documental, innova en els formats narratius i també en la cadena de distribució. Una nova forma de treballar adaptada a les conseqüències d’una audiència digitalitzada.

Amb Münchhausen Productions, S.L. també donen servei de producció per a publicitat, TV i llargmetratges, a tots aquells que vulguin rodar a Espanya, Estònia, Lapònia o Letònia.

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *