Protagonista Félix de "Félix" la série
El Valor de les sòcies

“FÉLIX” la sèrie què estrena Movistar +

4 d’abril 2018.

“Félix” la sèrie de 6 capítols plens d’humor i misteri que s’estrenarà, la temporada completa, el divendres 6 d’abril a les 23:00 h per Movistar +. No et perdis cap detall pel hashtag de la sèrie al Twitter: #FélixLaSerie

Ha estat produïda pel soci Imposible Films. Una sèrie original de Movistar +, creada i dirigida per Cesc Gay.

SINOPSIS

“La vida sense embolics no té gens de gràcia”. Es tracta d’un thriller romàntic ple de tocs d’humor i misteris que narra la història del Félix, un professor argentí de vida tranquil·la i solitària que un bon dia s’enamora de la Julia. La Julia no és una coneguda, és una dona d’origen xinés que quasi no coneix.

Una nit, la Julia desapareix i en Félix iniciarà una intensa recerca fins a descobrir que aquella Júlia que quasi no coneix, no és qui creia que era.

PRODUCCIÓ

La història transcorre a Andorra, aquesta localització hivernal i entre muntanyes, dóna força a la càrrega dramàtica d’aquest thriller romàntic.

Félix” la sèrie, està dirigida i creada per Cesc Gay. Domingo Corral i Marta Esteban   (Imposible Films) s’han encarregat de la producció executiva per aquest thriller romàntic rodat en format 4K a Andorra, Espanya i França. Descobreix més en aquest making of de Movistar + :

L’equip es va desplaçar durant 20 setmanes per rodar aquesta sèrie com si fos una pel·lícula de 6 hores dividides en set episodis.

El muntatge es va iniciar en paral·lel per optimitzar els temps de postproducció i permetent així que l’equip d’efectes especials i els compositors (Arnau Bataller i Jordi Prats) poguessin començar amb les seves creacions.

PROTAGONISTES

Està protagonitzada per Leonardo Sbaraglia (Félix), Mihoa Lee (Julia), Pere Arquillué (Óscar) i  Ginés García Millán (Mario).

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *