Frame de la pel·lícula "Memòries d'un home en pijama"
El Valor de les sòcies

“Memòries d’un home en pijama” al Festival de Màlaga

4 d’abril 2018.

seleccionada en el Festival de Màlaga

La pel·lícula “Memòries d’un home en pijama” és la pel·lícula basada en la novel·la gràfica de Paco Roca, produïda pel soci Dream Team Concept i dirigida per Carlos Fernández de Vigo. El film, que combina l’animació amb la imatge real, ha estat seleccionat per participar a la Secció Oficial de Llargmetratges a Concurs de la 21º edició del Festival de Màlaga que s’inaugura el divendres 13 d’abril.

És la primera pel·lícula d’animació que s’ha presentat en 21 anys al festival. 

El dissabte 14 d’abril es farà la presentació del llargmetratge “Memòries d’un home en pijama” en el qual hi haurà un passi de premsa a les 9:00 h, amb posterior roda de premsa a les 11:00 h, i, a la tarda, la premier a les 20:00 h al teatre Cervantes, amb la presència dels actors, director i altres membres de l’equip.

“Memòries d’un home en pijama” tracta sobre les relacions de parella d’avui dia, que cada cop són més disfuncionals i més allunyades del convencionalisme. Una visió realista (o no) del que significa ser solter o tenir parella en un fenomen que cada cop dura més: “la post-adolescència” i el món de les seves amistats casades, solteres, separades, etc.

Carlos Fernández: ‘Memòries d’un home en pijama’ és una pel·lícula per adults però amb llum

SINOPSI

En Paco, és un home de quaranta anys, solter empedreït que finalment aconsegueix el seu somni: treballar des de casa en pijama. Però, tot i creure haver aconseguit la màxima felicitat, de sobte irromp en la seva via la Jilguero, una noia de la qual s’enamora i que haurà de lluitar per continuar al costat d’un home que només vol viure en pijama.

Però la història no és només de dos, formen part també tots els amics que, sense voler, influeixen amb les seves anècdotes en la seva relació.

PRODUCCIÓ

“Memòries d’un home en pijama”, una comèdia de 90 min., ha estat produït pel soci Dream Team Concept, juntament amb Lady Bug Films i Hampa Films i està dirigida per Carlos Fernández de Vigo.Compta amb la participació de TVE, Movistar +, Á Média y TVC i el recolzament de ICAAMinisterio de Cultura, ICECIVAC i Agadic i la col·laboració de Crea SGR i Fundación TIC.

Firmen el guió Diana López VarelaPaco Roca i Ángel del la Cruz, els dos últims guanyadors del Goya al millor guió adaptat per “Arrugas“.

La banda sonora és del conegut grup Love of Lesbian que ha compost diversos temes originals per la pel·lícula.

PROTAGONISTES

Els protagonistes principals d’aquesta comèdia romàntica d’animació, estan interpretats per Raúl Arévalo i María Castro. Les veus que intervenen en la pel·lícula són de Manuel ManquiñaSanti Balmes, Julián Saldarriaga, Jordi Brunet, Tacho González i Elena S. Sánchez.

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *