Actor Formentera Lady
El Valor de les sòcies

“Formentera Lady” de Fosca Films

5 d’abril 2018.

SELECCIONADA AL FESTIVAL DE MÀLAGA

“Formentera Lady” és la comèdia dramàtica produïda pel soci Fosca Films, escrita i dirigida per Pau Durà. El llargmetratge ha estat seleccionat a la Secció Oficial del Festival de Màlaga i s’estrenarà en les sales de cinema aquest estiu.

SINOPSIS

“Formentera Lady” relata la història d’en Samuel, un vell músic de vida hippie que va arribar a la Formentera dels 70 i allà segueix. Viu sense llum i toca el banjo. Però de sobte, veu alterada la seva vida amb l’arribada de la seva filla Anna i un nét de 10 anys què es diu Marc. L’Anna, a l’atur des de fa temps, ha hagut d’acceptar un treball a França i es veu obligada a deixar a l’illa el seu fill amb en Samuel.

PRODUCCIÓ

La productora catalana Fosca Films (Hijo de Caín, Blue Lips) i la valenciana Sunrise Pictures (22 ángeles) produeixen la pel·lícula, en coproducció amb Good Machine Films AIE i La Perifèrica Produccions (La vida lliure ) i amb la producció associada de Televisió de Catalunya. A més, la pel·lícula compta amb la participació de l’ICECIVAC-Generalitat Valenciana i el Consell Insular de Formentera i amb la participació de RTVE, TV3, À Punt i IB3.

Rodatge Formentera Lady al far

El film s’ha rodat en localitzacions de mar com l’estació marítima de Dénia, Barcelona, València i Formentera.

El tema Formentera Lady, de l’àlbum de la coneguda banda de rock progressiu King Crimson Islands (1971), és tot un himne de l’època en què Formentera es va convertir en un paradís hippie.

PROTAGONISTES

El film està protagnotizat per José SacristánSandro Ballesteros, Nora Navas i Jordi Sánchez.

Actor Formentera Lady escena

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *