Callback
El Valor de les sòcies

CALLBACK una producció de Zabriskie Films al D’A

21 abril 2016.

CALLBACK, de Carles Torras participa en el Festival Internacional de Cinema D’autor  de Barcelona  que s’inaugura avui 21 abril i clourà l’1 de maig.

l film és un thriller psicològic ambientat a Nova York, protagonitzat per l’actor xilè Martín Bacigalupo -també coguionista de la cinta- juntament amb els estatunidencs Lilli Stein, Timothy Gibbs i Larry Fessenden, un cineasta de culte del cinema independent de terror nord-americà.

Larry (Martín Bacigalupo) és un fervent cristià evangèlic que treballa com a mosso de mudances, tot i que la seva gran aspiració és arribar a ser actor professional d’anuncis publicitaris. Viu immers en una solitària rutina de trasllats en cases de desconeguts, baralles amb el seu patró (Larry Fessenden) i càstings continus, en espera d’una oportunitat. Sembla que la seva sort canvia el dia que Alexandra (Lili Stein) entra a la seva vida, però aviat les coses començaran a torçar-se cada cop més…

La pel·lícula, rodada íntegrament en anglès durant sis setmanes en diverses localitzacions de Nova York i Barcelona, és una producció de Zabriskie Films (liderada pel mateix Torras) en associació amb Glass Eye Pix (USA). Compta amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) i Televisió de Catalunya TV3.

 

Related Posts

2 thoughts on “CALLBACK una producció de Zabriskie Films al D’A

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *