El Valor de les sòcies

Documental EMPATÍA

10 de maig 2016.

Què tenen a veure un premi Nobel d’Economia, un dels homes més forts del món, un dels filòsofs utilitaristes actuals més reconegut a nivell internacional, una psicòloga escolar, un ex-polític, un il·lustrador i una criminòloga?

Aviat ho podreu descobrir al documental Empatía, una co-producció de La Diferencia y FAADA.

Una producció en què el seu Director, Ed Antoja, és alhora el seu protagonista.

foto 24Ed rep l’encàrrec de realitzar un documental per tractar de canviar els hàbits de la societat que perjudiquen als animals. Però totalment aliè al món de la protecció dels animals, s’adonarà que per dur a terme el projecte abans ha de convèncer-se a si mateix.

Ed se situa al centre de la pel·lícula per explicar la seva particular aproximació al sofriment animal amb un llenguatge que barreja ficció, estil publicitari i documental.

IMG_2754_webUn treball que començarà amb un to entre la ironia i el cinisme fent que l’espectador pugui arribar a identificar-se amb el personatge principal que aborda la matèria des del desconeixement i l’escepticisme, però que s’anirà tornant més seriós conforme avança el documental.

Rodat a Catalunya, Valencia, Madrid, California i Berlín, el documental entrevista a una sèrie d’experts en diferents matèries però també sitúa a Ed en situacions familiars, conversacions amb personatges de diferents àmbits i en plans subjectius en que reflexiona del que va aprenent pel camí.

En fase de post-producció, Empatía s’estrenarà després de l’estiu.

Related Posts

One thought on “Documental EMPATÍA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *