Activitats, Què fem?

CAL REDIMENSIONAR EL CINEMA. Mikel Lejarza

11 de juliol 2017.

El passat dijous dia 6 de juliol vam organitzar  un vermut amb el President d’Atresmedia Cinema, Mikel Lejarza, per conèixer en primera persona les línies generals de coproducció de cinema i les darreres produccions en desenvolupament.

Mikel Lezarja, va fer molt d’èmfasis en presentar-se com un grup de comunicació audiovisual generalista. Més enllà de ser una de “les teles”, el President d’Atresmedia Cinema defensa que són creadors, productors i gestors de continguts audiovisuals.

Somos productores. Somos contadores de historias. Historias que merezcan la pena”

Es va mostrar pessimista respecte al futur de les productores independents, en un mercat que ell considera saturat i que cal redimensionar. En aquest sentit va comentar la possibilitat de reduir el nombre de pel·lícules que es produeixen a l’any o reduir els costos de les produccions per deixar més marge a obtenir beneficis.
Lejarza va insistir en la rendibilitat com a objectiu principal que ha d’assolir qualsevol projecte, sigui afavorint el posicionament o imatge de la marca, com la rendibilitat financera.

El president d’Atresmedia Cine es va mostrar proper i solidari amb les necessitats de les productores audiovisuals, amb les que treballa habitualment, i va reclamar una situació més estable i amb més garanties per part de l’administració, per exemple, en el cas del marc legal de les AIES.
“Formem part del sector: ens interessa un sector viu, ple d’idees i que es generi un producte de qualitat.” Mikel Lejarza 

Article relacionat: Las primeras ayudas al cine dan para 18 películas.

 

 

Related Posts

One thought on “CAL REDIMENSIONAR EL CINEMA. Mikel Lejarza

  1. Sebastian Mery ha dit:

    Si, també va dir q 800 productores de ficció a Espanya son massa per accedir a 14 pelis l’any q financien. Va animar a ajuntar-nos per projectes ja q es sentia frustratbde mirar-nos i saber q desestimarà tants projectes dels q estavem presents i no presents.
    Oju q també va parlar de q fer 100 pelis l’any era el dimensionament Optim de la nostra industria,pero no va entrar al q es cinema experimental, el fora de sibvencions, d’autor, i va esquivar també sobre el cinema fet en llengua anglesa des d’aquest pais. I tot això ha de tenir lloc també a la cartellera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *