El Valor de les sòcies

‘El Vacío’ distribuïda per Segarra Films

11 de desembre 2017.

Segarra Films distribueix ‘El Vacío’

Després de molts anys dedicant-se a la producció, Segarra Films s’endinsa en el món de la distribució. Ho ha fet amb la pel·lícula de terror ‘El Vacío’.

‘El Vacío’ és una producció de Cave Painting Pictures/JoBro amb la col·laboració de 120dB y XYZ Films, una pel·lícula de Jeremy Gillespie i Steven Kostanski.

Els seus directors, defineixen la pel·lícula com ‘una experiència de terror sense precedents’, plena d’imatges terrorífiques i criatures fetes amb impactants efectes especials, també sagnants i viscerals.

‘El Vacío’ fa tribut als clàssics del terror dels anys 80, però s’hi suma un caràcter renovador. Destaca per un molt bon tracte visual, tant en el disseny dels monstres com en efectes gore i escenaris. Una pel·lícula de terror i ciència-ficció feta pels amants més fidels del cinema de terror.

SINOPSIS: Quan una misteriosa i violenta secta amenaça amb interrompre un hospital aïllat, un policia i el personal mèdic s’uneixen per tancar-se en el seu interior. Però mentre es preparen per salvar les seves vides, descobriran que l’autèntic malson ja és a dins.

La pel·lícula ‘El Vacío’ es va estrenar el passat 8 de desembre a Barcelona, Valencia, Madrid, Vitoria-Gasteiz, Coruña, Asturias, Málaga, Almería, Sevilla, Cádiz.

A Barcelona, podeu anar a veure-la als cinemes Yelmo Icaria. Per veure les sessions fes clic aquí.

EL VACÍO (THE VOID) – Tráiler Oficial HD from Segarra Films on Vimeo.

SEGARRA FILMS

Segarra Films és una productora independent de Barcelona i és soci de PAC (Productors Audiovisuals de Catalunya). Treballen en totes les fases de producció, participant des del desenvolupament a la distribució per garantir l’èxit de cada pel·lícula, el seu recorregut i la permanència en el mercat audiovisual.

Related Posts

One thought on “‘El Vacío’ distribuïda per Segarra Films

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *