PACrepresenta

PAC PARTICIPA EN UNA CONFERÈNCIA AMB ELS ASSESSORS FISCALS

15 de setembre 2016.

Dilluns 12 de setembre, l’AEDAF (Associació Espanyola d’Assessors Fiscals) i PAC (Productors Audiovisuals de Catalunya), van organitzar una conferencia adreçada als assessors fiscals, en materia de produccions audiovisuals. a la seu de l’AEDAF, al carrer Provença 281.

Sota el títol: Avantatges fiscals i no fiscals de les inversions en productes audiovisuals mitjançant Agrupacions d’Interès Econòmic (AIEs).

Van participar com a ponents:

Angel Juarez: Juarez Veciana Abogados
Jordi Carbonell i Joan Ginard com a representants de Productors Audiovisuals de Catalunya.

img_20160912_190309_hdr

En la part jurídica, el ponent Ángel Javier Juárez (advocat, soci a “Juárez & Veciana”) va explicar què és una AIE com a entitat mercantil, el seu funcionament, les oportunitats que permet com a vehicle de desgravament i les possibilitats com a vehicle d’inversió. Va detallar els aspectes que determinen tant la Llei del cinema, com la Llei de societats, relatius a les deduccions del 18% i les bases imposables negatives futures.

En la part empresarial, el nostre company i soci Jordi Carbonell (Produccions del Primer Cinquena) va fer un resum de l’aplicació d’aquesta normativa en els últims tres anys. Va explicar als assessors fiscals l’esquema de funcionament de l’AIE cinematogràfica. Va parlar dels diferents tipus d’inversors que poden beneficiar-se de la inversió en les diferents produccions audovisuals. Va insistir en els prejudicis per a la indústria, que suposa, que les televisions dominin la producció audiovisual. L’eix de la seva exposició va consistir a manifestar amb claredat que la inversió en la industría audiovisual és una inversió rendible.

En el torn de preguntes, tant Carbonell com també el president Joan Ginard, van tenir l’oportunitat d’aclarir els dubtes dels assistents referent a la AIE.

img_20160912_193245_hdr

 

Articles relacionats…

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *