El Valor de les sòcies

VIVIR Y OTRAS FICCIONES TRIOMFA A CINEMED I A ABYCINE

3 novembre 2016.

Després de la seva estrena al Festival de Sant Sebastián,  el llargmetratge Vivir y otras ficciones  dirgit per Jo Sol, protagonitzat per Pepe Rovira, Antonio Centeno, Arántzazu Ruiz, i Ann Perelló, i produït per Shaktimetta S.L. i Lluís Miñarro, ha estat guardonat amb l’ Antigone d’Or a la millor pel·lícula, en la 38ª edició de CINEMED que se celebra cada any a Montpellier.

Vivir y otras ficciones al Cinemed

Recull del premi al Cinemed

En paraules del jurat, presidit per Laetitia Casta, i que ha comptat també amb Farid Bentoumi, Loubna Abidar, Maud Ameline i Yann Gonzalez , ” Vivir y otras ficciones ens reconcilia amb la llibertat, amb la vida, trenca els nostres tabús sobre la nostra percepció de l’altre. Es tracta d’un film d’una gran sensualitat, que reuneix cos i esperit, i ens condueix a una nova consciència”.

La pel·lícula ha estat igualment guardonada a CINEMED amb el Prix Jam a la millor música per la banda sonora composta per Niño de Elche. A Espanya, Vivir y otras ficciones ha obtingut també el reconeixement del Festival Internacional de Cinema d’Albacete Abycine amb el Premi del Jurat Jove.

 

Articles relacionats…

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *