El Valor de les sòcies

“Empatía”, una història sobre el respecte animal explicada per un escèptic

2 març 2017.

Image 2-3-17 at 13.37Divendres 7 d’abril s’estrena el primer documental de parla i producció espanyola sobre el respecte als animals.

Empatía tracta multitud d’aspectes sobre el respecte animal que afecten els habitants de la nostra vida quotidiana. El seu tràiler, difós només per xarxes socials, ja ha arribat a més de mig milió de reproduccions. L’èxit sembla serà extensible a l’estrena de la pel·lícula en cinemes el 7 d’abril. Aquest documental és dels pocs aptes per a tots els públics pel to amable, àgil i amb certs tocs d’humor amb el qual es tracten temes a vegades, que tenen una gran repercussió en diversos àmbits de la societat.

Volien contar aquesta història amb una aproximació diferent i lliure d’imatges cruentes que permetessin convertir el missatge en un assumpte d’interès per a tots. Ed Antoja, productor, guionista i director de EMPATÍA, va decidir situar-se al centre de la pel·lícula i compartir la seva particular relació amb el món animal, que no deixa de ser semblant a la que qualsevol ciutadà pot tenir:

“Totalment aliè i escèptic en relació al món de la protecció dels animals, em vaig adonar que per dur a terme el projecte abans havía d’intentar convencem a mi mateix. Aquella era la millor línia argumental que podíem seguir”, explica l’Ed.

A diferència de la resta de documentals on es recullen els arguments de sectors que ja tenen una certa consciència proteccionista dels animals, EMPATÍA té com a objectiu convertir-se en una obra entretinguda sobre temes desconeguts per a la majoria de persones.

Una realitat dura però que s’ha de conèixer. I, gràcies a la sensibilitat, a l’humor – i a la lleugeresa en certes ocasions – amb la que EMPATÍA s’aproxima a la matèria, aquesta realitat es converteix en assumpte de tots. Per la seva part, Ed Antoja assegura que el documental és una aposta seriosa per canviar de vida. Podrem comprovar-ho a partir del 7 d’abril, amb l’estrena en cines de tota Espanya.

Empatía

Empatía

Articles relacionats… 

Related Posts

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *